Lave priser         Raske leveranser      Over 300 smaker                 

Justfog

Her finner du vårt sortiment fra Justfog. Vi har valgt å hente inn den nye Q16-startpakken fra Justfog, ettersom vi testet den og likte den godt helt fra starten av. Q16-vapen produserer en helt grei mengde damp i tillegg til en god smak og er derfor en god og rimelig startpakke.

JUSTFOG – EN SMOOTH STARTPAKKE

Dersom du er ute etter en praktisk og litt mindre e-sigarett, kan Q16-startpakken fra Justfog være noe for deg. Batteriet har en kapasitet på 900 mAh og tanken rommer en kapasitet på 2 ml, slik at startpakken er TPD-klar. Er du ny innen damping og vil gå et hakk over en AIO (All in One) startpakke, da er Q16 – Justfog definitivt startpakken for deg.

OM JUSTFOG

Justfog er et selskap basert i Sør-Korea og har spesialisert seg på å produsere elektroniske sigaretter til kunder over hele verden. Helt siden Justfog ble grunnlagt i mai 2009, har lidenskapen deres alltid vært å finne den sikreste metoden å utvikle og fremstille høykvalitets e-sigaretter på, som en alternativ kilde til nikotin. Alle Justfogs produkter utvikles av spesialiserte e-sigaretteksperter med doktorgrad. Alle produkter som produseres går gjennom en mengde tester og undersøkes nøye før de sendes videre. Når et nytt produkt har blitt utviklet sendes dette til Kina der Justfog har et produksjonsanlegg for sine nyutviklede produkter. I motsetning til mange selskaper følger Justfog nøye med i hele prosessen når de produserer sine produkter.