Lave priser         Raske leveranser      Over 300 smaker                 

Chemnovatic

Her finner du produkter fra Chemnovatic. Vi tilbyr basevæske fra Chemnovatic med en VG/PG ratio på 70 %/30 % til en svært bra pris. Tenker du på å begynne med, eller har du nylig begynt å blande din egen e-væske så er vår basevæske fra Chemnovatic et utmerket produkt for deg. Vi tilbyr basevæsken i nikotinstyrke 0mg.

HVA GJØR CHEMNOVATICS BASEVÆSKE SÅ BRA?

Chemnovatic har spesialisert seg på nikotinbearbeiding og -produksjon. Basevæskene er ferdigblandet med PG (Propylen Glykol, 30 %) og VG (Vegetabilsk Glyserin, 70 %), så det er bare å begynne å blande når du har anskaffet din basevæske. Vi har valgt ut denne basevæsken da den er av svært god kvalitet, og er en av de mest respekterte og brukte basevæskene blant dem som blander sin egen e-væske. Vi velger å selge deres produkter i vårt sortiment for at du som kunde skal få den beste opplevelsen når du blander din egen e-juice.

INFORMASJON OM CHEMNOVATIC

Selskapet Chemnovatic er et ledende selskap når det kommer til produksjon av basevæske av høy kvalitet. Chemnovatics team følger alle produksjonsregler nøye og jobber alltid i et hygienisk miljø når de skaper sine basevæsker. Hver batch med ferdige produkter undersøkes i laboratorier og får et kvalitetssertifikat som inneholder navn, produksjons- og utløpsdato, produksjonsnummer, en liste med ingredienser med CAS-nummer og en ingrediens-spesifikasjon, samt en barnesikker beskyttelseskork.