Nyheter
Universal Silicone Dust Cap - Vapesoon
Vapesoon Universal Silicone Dust Cap för Tank
7 kr
Kjøpe
The Troll RTA Atomizer - Wotofo
The Troll RTA
Kapacitet: 5ml
Gänga: 510
319 kr
Kjøpe
Neutron RDA Atomizer - Wismec
Clapton Coil 0.5ohm

279 kr
Kjøpe
Go Nanas - Naked 100
Smak: Banan, Cream.
VG 70% / PG 30%.
0, 3, 6, 12mg.
60ml.
239 kr
Kjøpe
V12 RBA Coil - Smok
Dual Coils Deck
Single Coil Silicone Adapter
0.15ohm Triple Coils
116 kr
Kjøpe
Sprøyte for dosering - German Flavours
Spruta för dosering
1ml, 3ml, 5ml, 10ml, 20ml
Fra 7 kr
Kjøpe
Watermelon Mint - Pura Lite
Smak: Vannmelon, Mint.
VG 50% / PG 50%.
3, 6, 12, 18mg.
10ml.
23 kr
Kjøpe

Stor utvalg av E-sig & E-Væske

Hos oss finner du alt du trenger for å røyke på den nye måten som også kalles damping. Vi har E-sigaretter, også kalt el-sigg eller el-sigarett. E-sigarett er en moderne måte å røyke på som gir deg mange muligheter fordi du også kan røyke innendørs uten å sjenere andre i nærheten – og det både smaker og dufter godt! Det er også mulig å velge nikotinstyrke helt ned til nikotinfritt. E-sigarett er perfekt for den som ønsker å slutte å røyke vanlige sigaretter.

Vi har et startsett som inneholder alt du trenger for å komme i gang; lader, batteri og tank/clearomizer. Du kjøper i tillegg e-juice – også kalt e-væske. E-juicen finnes i mange smaker og ulike styrkegrader hvor du har alle muligheter til å teste deg frem til noe som du virkelig liker. Det er også mulig å gi vurderinger av dine valg for å gjøre det enklere for andre å velge! Vi har et stort utvalg – muligens Sveriges største utvalg med mer enn 200 smaker.

 

For de mer erfarne damperne har vi også premiumvæske og separate deler slik at du kan sette sammen din egen maskin for den optimale opplevelsen og den beste dampen.