RTA et tanksystem med plass til bygge dine egne coils

Ser du frem til å teste noe nytt, eller hvis du bare liker tekknikken bak å bygge dine egne coils/brennere og holde på selv, anbefaler vi på det sterkeste RTA! Du finner et bredt utvalg av RTA'er her på cigge.no i forskjellige farger og størrelser.

Hva innebærer RTA?

En RTA er et tankesystem med plass til å bygge egne coils, slik at du kan bestemme hvilken motstand du vil ha. Å bygge på en RTA kan være vanskelig da de er montert med flere deler. Hvis du har tid til å lære, vil det gi resultater som de fleste erfarne RTA-brukere sverger på at smakproduksjonen vil bli mye bedre i en RTA-tank.

Hva står RTA for?

RTA står for Rebuildable Tank Atomizer. Din RTA er omtrent som en RDA, bortsett fra at tanken din er i et lukket system. Du bygger dine coils/brennere fra bunnen av og fyller deretter tanken med e-væske. Kapasiteten til din RTA varierer avhengig av hvilken produsent du velger.

RTA vs RDA

RTA og RDA er svært like hvis du sammenligner, forskjellen er at RTA er i et lukket tankesystem, og du fyller opp væskebeholderen med en EA i en RDA og slipper e-væske direkte inn i spolen. RTA kan være bra hvis du ikke har tid til å stå og dryppe eller ikke vil søle når du er på reise. Fordelen med en RDA er at du ikke trenger å skylle og rengjøre hver gang du bytter væske, perfekt hvis du tester mange forskjellige væsker.
Visa mer
Visa mindre
Pris
Varemerke
Digiflavor Geek Vape Ijoy OBS Vandyvape
Crius 2 RTA - OBS
Diameter: 25mm
Høyde: 53mm
Kapasitet: 3.5ml
239.20 kr
Kjpe
Ijoy Limitless RDTA Classic Edition - Ijoy/Limitless
Kapasitet: 6,9 ml 
Fylling: Sidefylling
159.20 kr (319.20 kr)
Kjpe
Ammit 25 RTA - Geek Vape
Kapacitet: 2.0ml
Storlek: 52 * 25mm
319.20 kr
Kjpe
Siren 2 GTA - Digiflavor
Diameter: 22 mm
Kapasitet: 2 ml
Genesis style tankdesign
271.20 kr
Kjpe
Pharaoh Mini RTA - Digiflavor
Single Coil
Clamp Style byggedekk
Materiale: Stainless Steel (rustfritt stål), Py...
319.20 kr
Kjpe
Kylin Mini RTA - Vandyvape
Kapasitet: 3 / 5ml
Høyde: 48 x 36mm
Basdiameter: 24mm
319.20 kr
Kjpe