Nicshot/nikotinbase til e-juice

Nicshot har nå blitt vanligere blant e-sigarett-forbrukere, fordi de nye EU-reglene forbyr forhandlere å selge e-juice over 10 ml som inneholder nikotin. Med den nye metoden Shake n Vape kan du komme den utenom alle regler og krav. Kjøp en/flere nicshots og hell innholdet i din e-juice, så er det bare å dampe på som vanlig.

Hva er en nicshot?

En nicshot kalles også nikotinbase, og er nikotinet til din e-juice. Hvis du vil ha en større mengde e-juice med nikotin må du kjøpe nicshots til din e-juice og blande de inn selv, da de nye TPD-reglene forbyr forhandlere å selge e-juice med over 10 ml nikotininnhold.

Hvordan fungerer Shake n Vape?

Den nye metoden Shake n Vape er veldig enkel. Produsentene kan for eksempel lage sine e-juicer i en 60 ml flaske, som er fylt opp til 50 ml. Disse flaskene kalles for shortfill. Grunnen til at man gjør dette er at man skal kunne tilsette en nicshot. Dersom du heller i en 10 ml, 18 mg nikotinshot i din e-juice, vil du få en 3 mg 60 ml e-juice. Hvis du vil ha en 6 mg e-juice må du ta bort 10 ml e-juice og tilsette to nicshots i stedet for én nicshot, eller kjøpe en 6 mg ready e-juice, altså at den allerede er 40 ml når du kjøper e-væsken. Vi har laget en videoguide som enkelt forklarer hva denne nye metoden innebærer.

Nicshot - VG/PG

Det finnes nicshots i forskjellige VG/PG-forhold som 70 VG/30 PG, 50 VG/50 PG og deretter maks VG. Det er veldig individuelt hvilket VG/PG-forhold som passer for deg selv. Hvis du er usikker kan du alltids forsøke deg frem til hvilken som passer best for deg, men vi anbefaler først og fremst 70 V/30 PG til nybegynnere.
Visa mer
Visa mindre
Nicshot - 247
Nicshot
VG 70% / PG 30%
VG 50% / PG 50%
Max VG
18mg
10ml


15.20 kr
Kjøpe
Nicshot - BOOM
Nicshot
VG 70% / PG 30%
10ml40 kr
Kjøpe