Basevæske for å blande din egen e-juice selv

Her finner du basevæske fra det kjente varemerket Chemnovatic. Det finnes mange muligheter når du blander din egen e-juice. Vi tilbyr basevæsker i 0 mg nikotinstyrke, og dersom du ønsker å tilsette nikotin i din blandede e-juice så kan du ta en titt på vårt nicshots-utvalg.

Begynn å blande selv med vår basevæske

Har du gått lei av de gamle, vanlige smakene og har lyst til å teste noe nytt, har vi et stort utvalg av basevæske til deg som har lyst til å begynne å blande e-juice selv. Vi har forskjellige basevæsker i ulike VG/PG-forhold, men vi har også 99,5 % VG og 99,5 % PG. Vi har også VG 50 % / PG 50 % basevæsker 100 ml flasker. Det er viktig at du følger anbefalingen for fordelingen av smaks- og basevæske, som ofte er spesifisert for en bestemt aroma, slik at du får den beste smaksopplevelsen.

Hva annet enn basevæske trengs?

Når du har bestemt deg for hvilken basevæske du har lyst på, kommer du til å trenge aromaer. Vi har et stort utvalg av aromaer med mange gode og spennende smaker, så bruk fantasien og bland sammen din nye favoritt-e-juice. Ta gjerne en kikk på vårt utvalg av blandingstilbehør som hjelper deg med å blande mer effektivt.

Hva gjør PG (propylene glycol)?

Fremhever smaken bedre og gir et større riv mot halsen jo høyere % man har. Det er viktig å tenke på at jo mer PG man har, desto mer rennende blir e-juicen. PG er en veldig bra smaksbærer, så det er viktig å finne den rette balansen slik at man ikke har for mye da dette kan skape et sterkt riv, eller gi for mye smak. 

Hva gjør VG (vegetabiliskt glycerin)?

VG gir en søtere smak og mye mindre riv i halsen. Større dampproduksjon sammenlignet med PG. Jo høyere VG % man har desto tykkere blir e-juicen. Det er viktig å tenke på at jo høyere VG % man har, så kan enkelte juicer ha behov for å stå noen dager etter at man har blandet ferdig sin e-juice.

Hvilket VG/PG-forhold er best?

Kominasjonen av VG og PG er individuelt. Hvis du aldri har dampet før så kan du prøve et antall med e-væsker med ulike VG/PG-forhold slik at du blir kjent med hva som fungerer best for deg. Vanligvis er de mest populære blandingsforholdene 50/50 eller 70/30 VG/PG
Visa mer
Visa mindre
Pris
Varemerke
Chemnovatic
Nicbase VPG 100ml - Chemnovatic
VG 70 / PG 30
VG 50 / PG 50
0mg.
100ml.
31.20 kr
Kjøpe

DIY - Guide til å blande nicshot til e-juice

For blanding med 0 mg basevæske og nicshots 18 mg 10 ml, har vi laget en liste som viser hvordan man blander forskjellige mg-valg og ml-volum for å gjøre det lettere for deg når du skal blande din egen e-juice. Vi anbefaler å kjøpe en sprøyte for dosering for å gjøre blandingen lettere. Dette kan du finne her.

10 ml – 3 mg = 1,70 ml av en nicshot-flaske

10 ml – 6 mg = 3,30 ml av en nicshot-flaske

10 ml – 12 mg = 6,70 ml av en nicshot-flaske30 ml – 3 mg = 5 ml av en nicshot-flaske

30 ml – 6 mg = 10 ml av en nicshot-flaske

30 ml – 12 mg = 20 ml av to nicshot-flasker60 ml – 3 mg = 10ml av en nicshot-flaske

60 ml – 6 mg = 20 ml av to nicshot-flasker

60 ml – 12 mg = 40 ml av fire nicshot-flasker100 ml – 3 mg = 16,70 ml av to nicshot-flasker

100 ml – 6 mg = 33,30 ml av fire nicshot-flasker

100 ml – 12 mg = 66,70 ml av syv nicshot-flasker