Lave priser     Gratis frakt      Raske leveranser      Over 300 smaker                 

Om E-sigaretter
E-sigaretter har mange fordeler med hvorfor det er et bedre alternativ til røyking.


Hva er en e-sigarett?
Svar: Forskjellen mellom en e-sigarett og en tradisjonell sigarett er at sigaretten produserer røyk og brenner mens en e-sigarett produserer damp og fordamper i stedet for forbrenning. En e-sigarett består av en tank som inneholder en e-væske og et batteri som fordamper e-juice i tanken til en damp.

Med e-sigaretten kan du få den samme følelsen av å røyke, men unngå å få tjære, karbonmonoksid og fra 3000-4000 andre kjemikalier. Den produserer i stedet en damp som ligner på røyk, men er en vanndamp som lukter godt og ikke legger seg i klær, hår eller innendørs. Dampen har ikke noe passivt i seg, så du skader ikke noen rundt deg bortsett fra at dampen lukter godt!

Bruk av e-cigs kalles "vejpa", fra engelsk "vape" dvs. tegning i damp "vapor".Er ecigg å slutte å røyke?
Svar: E-cigs er for å slutte å røyke. Selvfølgelig er ecigs for røykeslutt, men kan også brukes med røyking som muligheter i bilen, innendørs eller på jobben der du vanligvis ikke kan røyke.


Får du den samme følelsen av å røyke som med E-cigs?

Svar: Å ta bluss fra en e-cig ligner veldig på følelsen av å ta bluss fra en sigarett. Mange er overrasket over hvor likt det er med en halsbluss at du får "Rivet" som styres av hvilken nikotinstyrke du bruker i e-juice og av blandingen av vegetabilsk glyserin og propylenglykol i væsken.

Mange er overrasket over at det smaker veldig godt, og hvis du vil ha noe som ligner smaken av tobakk, er det e-juice som ligner på forskjellige typer tobakk.