Lave priser     Gratis frakt      Raske leveranser      Over 300 smaker                 

RTA-tanker til rimelige priser

norge

RTA er et innovativt tank-system, og er en relativt ny vape-teknikk som handler om at du bygger egne coils og installerer dem i RTA-tanken for en forbedret smaksfordeling og dampproduksjon. RTA-tanker er et utmerket valg til vaperen som liker DIY. På cigge.no finner du et sort sortiment av markedets beste RTA-tanker slik at du kan få den beste vape-opplevelsen. Det finnes RTA-tanker i forskjellige størrelser og med ulike egenskaper som tilfører en variert vape-opplevelse.

Vape-markedets beste RTA-tanker

I vårt sortiment har vi markedets beste RTA-tanker. Vi har nøye valgt ut vårt sortiment på RTA-tanker for å gi våre kunder den beste vape-opplevelsen. Du finner RTA-tanker som har mottatt svært gode anmeldelser rundt om kring i verden av kjente vapere.

Med en høy kvalitet kan vi også tilby markedets laveste priser på RTA-tanker. Vi har også lynraske leveringer, og hvis du bestiller innen klokken 16:00 (hverdager), så har du som regel din bestilling innen 1–2 dager. Vi er stolte av å kunne levere bestillingene til våre kunder, og etter at du har lagt inn din bestilling tilbyr vi en førsteklasses service, hvis du trenger hjelp eller om du bare lurer på noe om RTA-tanker. Du kan kontakte vår support.

Hva er RTA og hvordan fungerer det?

Hvis man er en ny vaper og er interessert i hva RTA er for noe, så er RTA et innovativt tanksystem som tilfører en annen form for vaping. RTA står for Rebuildable Tank System, og RTA er et tanksystem hvor tanken er forseglet.

Du kan bygge dine egne coils fra bunnen av, eller kjøpe ferdigbygde coils, og så installere dem i RTA-tanken. Du setter også bomull i coilen som suger opp e-juicen. Hvis du vil lære deg mer om hvordan du setter bomull i tanksystemet, så har vi laget en e-sigarett-guide for deg som vil lære mer.

Det finnes også noe som heter RDA-tanker. Disse tankene er veldig like hvis man sammenligner. Den eneste forskjellen er at en RTA-tank er i et lukket tanksystem hvor du heller e-juice i væskebeholder som en vanlig tank. I en RDA-tank drypper du e-juice direkte i coilen. En RDA-tank har ingen væskebeholder, kun en liten juicewell.

Det finnes ulike RTA-tanker i forskjellige størrelser, og som har forskjellige egenskaper. Det finnes for eksempel GTA-tanker som er laget for MTL-vapere, som ønsker seg den autentiske følelsen av å røyke vanlige sigaretter. Disse tankene er perfekte også for deg som vil slutte å røyke sigaretter, men som fremdeles ønsker dette «suget»

Visa mer
Visa mindre

Filter

Varumerker
Klasse
Wotofo Profile Unity RTA
Innovativ RTA-tank med läckagefri design och grym smakproduktion
kr
1+
399.90 kr/stk.
VooPoo PnP RTA Pod Tank
RTA-pod tank från VooPoo, designad med ett single coil deck, rik smak & ån...
kr
1+
229.90 kr/stk.
Aspire - Cleito RTA Deck
Ombyggnads bar bas för cleito tank
Poster: Velocity poster
Deck typ: Dual coil
kr
1+
165.90 kr/stk.
Hellvape Dead Rabbit V2 RTA 2ml
Innovativ RTA som fokuserar på smakproduktion, kompatibel med Single eller Dual coi...
kr
1+
349.90 kr/stk.
Dovpo Blotto RTA 2ml
RTA-tank från Dovpo med innovativt luftflöde som träffar coilsen direkt, ...
kr
1+
449.90 kr/stk.
Innokin Ares 2 D22 MTL RTA
MTL RTA tank från Innokin med ett tight luftflöde
kr
1+
399.90 kr/stk.
Wotofo Profile RDTA
kr
1+
379.90 kr/stk.