Lave priser         Raske leveranser      Over 300 smaker                 

Stort utvalg av RDA-tanker

Et av Sveriges største utvalg av Rebuildable Dripping Atomizers til rimelige priser. Her finner du de beste RDA-tankene på markedet. Hvis du er fan av single coil bygget eller større byggesett hvor du kan bygge de store byggene du har drømt om, så vil du finne de beste rebuildable dripping-tankene i Sverige her på cigge.no.

BILLIGE RDA-TANKER AV HØY KVALITET

Vi selger et sort sortiment av RDA-er fra velkjente varemerker. Vi vil gi kundene den beste vape-opplevelsen, og den beste opplevelsen finner du i vårt sortiment. I vårt utvalg finner du RDA-er med single coil-byggesett eller dual coil-byggesett. RDA er en enkel måte for deg som liker teknikk og som liker å bygge egne forbrennere og installere dem i byggesettet.

Velg rett RDA-tank til din mod

Vi har mange forskjellige design i vårt utvalg av RDA-tanker. Du finner tanker med forskjellige farger som gull, svart, rustfritt stål og mange flere farger som helt sikkert vil matche fargen på din mod. Hvis du tidligere ikke har noen erfaring med RDA-tanker, så vil du bli overrasket over hvor mye mer smak og dampproduksjon en RDA-tank leverer.

Hvis du utforsker våre RDA-tanker, så kan du være sikker på at vi kun selger RDA-tanker med høy kvalitet til en rimelig pris. Vi går grundig igjennom våre RDA-tanker før vi bestemmer oss for å lansere produktet. Slik kan vi på cigge.no gi deg som kunde den beste vape-opplevelsen. Vi tilbyr raske leveranser og RDA-tanker til en lav pris.

Visa mer
Visa mindre

Filter

Varumerker
Klasse
Dead Rabbit RDA - Hellvape
Størrelse: 38 * 24mm
Gjenger: 510
Bred dekk for bygging

kr
1+
159.20 kr/stk.
Hellvape Dead Rabbit V2 RDA
Uppgraderad version av Dead Rabbit, producerar stora moln och rikligt med smak
kr
1+
279.92 kr/stk.
Profile RDA - Wotofo
Profile RDA-tank
Mesh coils
kr
1+
223.92 kr/stk.
Drop Dead RDA - Hellvape
Høyde: 37mm
Diameter: 24mm
Materiale: Rustfritt stål
kr
1+
311.92 kr/stk.
Recurve Dual RDA - Wotofo
RDA med en innovativ design för bättre luftflöde
kr
1+
287.92 kr/stk.
Tsunami 24 Plus RDA - GeekVape
Tsunami 24 Plus RDA
Drip Tip höjd: 10 mm
Höjd: 29.5 mm 
Ytter dia...
kr
1+
199.20 kr/stk.