Lave priser     Gratis frakt      Raske leveranser      Over 300 smaker                 

Mods, E-sigarettmods til billige priser

norge

Billige priser på mods skal være en selvfølgelighet, og når du utforsker våre produkter så vil du finne lave priser på mods med høy kvalitet og sikkerhet. Vi selger kun e-sigaretter som er sikre å bruke og som har en lang levetid. Met et stort utvalg av mods, kan vi stolt presentere markedets beste e-sigarettprodukter for dampere rundt om i Norden til en lav pris.

Mods - Modifiser din e-sigarett

Med flere forskjellige varianter av mods kan du raskt og enkelt kjøpe en mod til en redusert pris. Du har også muligheten til å kjøpe en valgfri tank til din mod for å lage din egen e-sigarett. Med fine farger kan du sette sammen en e-sigarett akkurat slik du selv vil ha den. Vi selger også RDA-tanker og vanlige tanker til en lav pris.

Når du har valgt hvilket produkt du vil ha og lagt inn din bestilling, så kan du med sikkerhet vite at du har gjort et godt kjøp. Med vårt store utvalg av mods har vi nøye gransket produktene før vi har bestemt oss for å selge dem. Vi vil tilby våre kunder den beste dampe-opplevelsen, og vi leter stadig etter nye produkter for å gjøre våre kunders opplevelse så bra som mulig.

Mods i forskjellige størrelser

Vi er sikre på at du kommer til å finne en mod som faller i smak. Vi selger mods i alle mulige størrelser for å kunne tilby et stort utvalg. I sortimentet finner du avanserte mods som kan levere store, tette dampskyer som passer for cloud-chaseren eller bare dampere som er ute etter smak. Vi selger også squonk mods til en lav pris.

En del av våre avanserte mods krever eksterne batterier. Disse batteriene selges separat. Du finner viktig produktinformasjon inne i produktene. Du finner også produsentens bruksanvisning i esken som følger med, hvor det beskrives hvordan modden brukes på best mulig måte.

I våre nybegynnervennlige mods er batteriene innebygde i modden og lades ved hjelp av en Micro USB-kabel som følger med i pakken.

Hva er en mod?

En mod er det såkalte «batteriet» som driver strømmen til e-sigaretten din. Men forskjellige størrelser så kan modden variere i hvilken watt-output modden gir ut. Desto høyere watt modden gir ut, desto større dampsky kommer e-sigaretten til å gi ifra seg.

Hvis du føler deg usikker på hva en mod er og har lyst til å lære mer om e-sigaretter, så kan du sjekke ut vår e-sigarett-guide hvor vi legger fram grunnleggende informasjon om hva en e-sigarett et og hvilke deler som finnes i en e-sigarett.

Mods med forskjellige modus og chip

I modssortimentet har vi ulike produkter som har forskjellige kjørbare moduser som brukeren kan velge mellom for å variere vapingen sin. Innstillingene gjør at du kan velge selv hvilken watt du har lyst til å dampe på.

I modsene som vi selger finner du kun produkter med de beste chip-settene på markedet, slik at du kan dampe med trygghet. Med oppgraderbar programvare så kan modden din holde seg oppdatert med den siste teknikken.

Hvorfor skal du velge cigge.no som din forhandler?

Med mange års erfaring med salg av e-sigaretter, kan vi tilby markedets beste e-sigaretter til lave priser. Vi verner om din opplevelse og ønsker at din dampeopplevelse skal bli så bra som mulig.

Etter at du har kjøpt e-sigaretter hos oss, vil vi fortsatt være her for deg og gi deg førsteklasses service med profesjonell support og rådgivning. Vi tilbyr lynrask levering. Så fort du har lagt inn din bestilling, pakker vi den og sender den til deg samme dag hvis du bestiller før klokken 16:00 (ikke helligdager).

cigge.no tilbyr deg en trygg netthandel-opplevelse og billige priser på e-sigaretter.

Visa mer
Visa mindre

Filter

Varumerker
Klasse
Starter vennlig
Innokin Kroma R Box Mod
Kompakt vape mod med olika vaping-modes
kr
1+
499.90 kr/stk.
XEO Hookah Batteri
Batteri kapacitet: 280 mAh
kr
1+
186.90 kr/stk.
X2O Extreme Battery Twist 1500mAh
Kraftigt 1500mAh batteri med 510-gänga
kr
1+
199.90 kr/stk.
VOOM Mod
VOOM mod med inbyggt 320mAh batteri som möjliggör långa vejp-sessioner
kr
1+
249.90 kr/stk.
Vaporesso Luxe 2 220W Vape Mod
Kraftig vape mod med TFT-display samt utrustad med det intelligenta AXON-chippet
kr
1+
779.90 kr/stk.
MVV 2 Box Mod - Dovpo
Semi mekanisk mod med säkerhetsskydd
kr
1+
449.90 kr/stk.
Vaporesso GEN S 220W Box Mod
En kraftfull vape mod från Vaporesso som har en max effekt på 220 watt
kr
1+
699.90 kr/stk.
eGo Manual Battery 1100mah - Vision
Batterikapasitet : 1100mAh
Volt: 3.3V
Storlek: 14 x 95mm
kr
1+
169.90 kr/stk.
Vision Spinner 1300 mAh
Ego gänga & 510 gänga
1100mah batteri
Ställbart volt/spänning
kr
1+
249.90 kr/stk.
Luxotic NC Mod 250W - Wismec
Høyde: 54.5 * 26.6 * 96.2mm
Materiale: Resin, Rustfritt stål
Vekt: 186.2g
kr
1+
749.90 kr/stk.
Premium Batteri (2-pack) - EQ
EQ Premium batteri 145mAh
kr
1-4 stk.5-9 stk.10+
149.90 kr/stk.31.98 kr/stk. 29.40 kr/stk.
eGo Manual Battery 650mah - Vision
Batteri kapacitet: 650mAh
Volt: 3.3V
Storlek: 14 x 72mm
kr
1+
159.90 kr/stk.