Lave priser     Gratis frakt      Raske leveranser      Over 300 smaker                 

Kjøp E-sigaretter, El sigg til en billig pris

norge

Her finner du et stort tilbud på e-sigaretter til en billig pris. Med et stort tilbud av billig e-sigg kan vi tilby en el-sigg for alle. Vi har elektroniske sigaretter i alle størrelser og modeller og vi er sikre på at du kommer til å finne den perfekte vape-startpakken som passer akkurat din stil. Du finner de beste e-sigarettene på cigge.no.

Vaping er en effektiv metode for å slutte å røyke vanlige sigaretter, og det finnes ulike e-sigg-startpakker å velge mellom – både nybegynnervennlige startpakker og avanserte elektriske sigaretter som kan levere store røykskyer og bedre smaksfordeling. Det som trengs for å komme i gang med vapingen er en el-sigarett og e-juice som også kalles e-væske eller e-liquid, som er det engelske uttrykket for vape juice . Det finnes flere ulike nikotinstyrker å velge mellom som strekker seg fra helt nikotinfri til maksimalt 18 mg. Til personer som vil slutte å røyke anbefaler vi enten en 12 mg eller en 6 mg e-liquid som inneholder nikotin.

Hva er e-sigaretter?

E-sigaretter er et mer helsevennlig valg om vi sammenligner de med tobakkssigaretter. En ny studie fra Public Health England har kommet fram til at e-sigaretter er opptil 95 % mer helsevennlig enn vanlige sigaretter. Elektroniske sigaretter har mange navn som elektriske sigaretter, elsigaretter og elsigg, men du får selv velge hva som ruller best på tungen.

E-sigg er et perfekt valg til deg som vil legge sigarettene på hyllen og teste en effektiv metode for å slutte å røyke. I vårt sortiment av e-sigaretter finner du nybegynnervennlige e-sigg som er enkle å bruke. Vi tilbyr startpakker som du enkelt kan komme i gang med, og det eneste du trenger å kjøpe til er e-juice. Om du behøver råd om hvilken e-sigg som passer deg best, kan du ringe inn til oss for personlig rådgivning. Vi hjelper deg gjerne med å komme i gang med din vaping!

E-sigaretter gir samme tilfredsstillelse som å røyke en vanlig sigarett, om ikke mer. Med e-sigaretter kan du selv velge hvilken smak du vil puffe på, og i vårt sortiment finner du over 200 smaker å velge mellom.

Om du vil lære deg mer om e-sigaretter så kan du lese vår e-sigarett guide der vi grundig går gjennom hvordan en e-sigg fungerer og alle dens komponenter. Du får også grundig informasjon om hva e-juice er og hva slags ingredienser væsken inneholder.

Vi har delt opp vårt e-sigg sortiment i tre deler:

Regular e-sigg

Regular e-sigaretter er både anvendelige og nybegynnervennlige e-sigg startpakker som er veldig enkle å bruke og passer perfekt for deg som har tenkt til å gå over fra sigaretter til elektroniske sigaretter. Disse el-sigarettene er mer fokuserte på å gi en autentisk følelse av å røyke sigaretter, hvilket er passende om du har tenkt til å slutte å røyke. Disse e-sigarettene er svært enkle å bruke og gir en tilfredsstillende følelse.

Premium e-sigaretter

Premium e-sigaretter er litt mer avanserte vape-produkter som krever en del kunnskap om elektroniske sigaretter. Det er ikke rakettforskning, men det kreves en del kunnskap om hvordan du skal håndtere dine eksterne batterier på en sikker måte. I disse e-sigarettene er det ikke noe forhåndsinstallert batteri, men du kjøper eksterne batterier som du installerer selv i e-siggmodellen.

Premium e-sigaretter passer perfekt til den som leter etter en el-sigg som er kapabel til å levere store skyer og smaksfordeling. Om du er en nybegynner med vaping så anbefaler vi at du heller kikker på regular e-sigg. Det er veldig viktig at du håndterer dine batterier på en sikker måte, og om du vil lære deg mer kan du lese vår guide om el-sigger der vi går grundig gjennom alt om el-sigaretter.

Advanced e-sigaretter

Her er våre mest avanserte e-sigaretter som krever bred kunnskap om hvordan du skal håndtere dine eksterne batterier, men også hvordan innstillingene på e-sigaretten fungerer for at du skal kunne få ut best mulig prestasjon fra produkter. Om du har bred kunnskap om e-sigaretter så anbefaler vi sterkt denne delen av vårt segment til deg. Vi tilbyr e-sigg-modeller som er kapable til å levere store skyer, samt de beste RTA/RDA-tankene på markedet til en meget lav pris.

Vi verner om dine opplevelser og vi vil at den skal bli så god som mulig. Vi selger derfor kun produkter i forseglet originalforpakning og med garantikort for å sikre at er autentiske.

Første skritt mot å kjøpe en elektronisk sigarett

Det er noen ting du må tenke på før du bestemmer deg for å kjøpe en e-sigarett. Nedenfor kommer du til å få en liste over noen ting du må ha i bakhodet om du har tenkt til å besøke en fysisk vape-butikk, eller om du handler e-sigaretter på nett.

Mindre e-sigaretter etterligner sigaretter i større grad, med såkalt munn-til-lunge-vaping

Større e-sigaretter gir større dampproduksjon

Velg en høy nikotinstyrke (om du bruker nikotin)

Tenk langsiktig

Er jeg tilfreds med produktet jeg har valgt?

Mindre e-sigaretter etterligner vanlige sigaretter da de mindre elektroniske sigarettene gir en autentisk følelse av sigaretter og minner om rivet i halsen, mens større elsigaretter er mer fokuserte på å gi en større dampproduksjon og til en viss grad mer smaksfordeling. Om du har valgt en mer avansert e-sigarett så anbefaler vi at kjøper såkalt shortfill e-juice.

Når du har valgt ut din e-sigarett og har bestemt deg, så er det på tide å velge hvilken e-juice du vil vape på. Om du vil vape e-juice med nikotin så kan vi anbefale våre ferdigblandede 10 ml e-væsker. Om du har vært en tidligere storrøyker så anbefaler vi at du går på nikotinstyrken 12 mg med en gang for best opplevelse. Du kan med tiden trappe ned på ditt nikotininntak gjennom å velge en lavere nikotinstyrke. Om ditt mål er å slutte å røyke, bli nikotinfri og begynne med vaping, så kan det være vanskelig å slutte umiddelbart med nikotinet. Derfor anbefaler vi at du gradvis går ned i nikotinstyrke for så å bli helt fri for nikotin.

Det er foretrukket å tenke langsiktig. Om du er i en vape-butikk og har kjent og klemt på alle mulige el-sigaretter og du har valgt ut et produkt, så forestill deg så fremtiden, om du kommer til å kjenne samme tilfredsstillelse som du kjenner nå om f.eks. 3–4 måneder. Om du kjenner at f.eks. el-siggen ikke gir nok damp så kan vi anbefale at du kjøper en mer avansert elsigg som gir fra seg mer damp. Om du liker det enkle konseptet med enkle e-sigger så anbefaler vi sterkt at du holder deg til de mindre elektriske sigarettene til du kjenner at du er klar til å ta neste skritt mot en større e-sigarett.

Billige e-sigaretter

E-sigg til en billig pris skal være naturlig, og her på cigge finner du el-sigg til en hyggelig pris som er skapt med svært høy kvalitet for å gi deg som vaper den beste opplevelsen. Med et fokus på lave priser kan vi stolt presentere et stort antall el-sigg til deg som søker en ny e-sigarett. I vårt sortiment finner du også vape-tilbehør som f.eks. reserveglass om tankglasset ditt knuser, nye coiler når den gamle e-siggcoilen har tatt kvelden, og mye mer til din el-sigg!

Når du handler på cigge.no

Om du velger cigge.no som din e-sigarettforhandler kan du vite sikkert at du kommer til å få profesjonell service. Vi tilbyr førsteklasses service til deg som er kunde hos cigge. Om noe problem skulle oppstå eller om du har spørsmål rundt e-sigaretter og hvordan de fungerer, eller bare generelle spørsmål, så kan du kontakte oss på support@cigge.se , eller ringe inn til oss . Vi er her for å hjelpe deg!

Vi selger kun e-sigaretter og e-juicer til personer 18+!

Visa mer
Visa mindre

Filter

Varumerker
Anpassad för
Starter vennlig
Anpassad för VG/PG halt
Væskekapasitet
Typ av coil
VooPoo Argus GT 160W Box Kit
Kraftfullt vape-kit utrustad med den flexibla PnP-tanken
kr
1+
599.90 kr/stk.
Uwell Valyrian Pod Kit 1250mAh
Kraftfullt pod kit som är kompatibel med både MTL & DTL vaping
kr
1+
349.90 kr/stk.
VooPoo Drag X 80W Vape Kit
Kraftig pod vape med en effekt på 80W som levererar smakrika moln
kr
1+
599.90 kr/stk.
Vaporesso Target PM80 Subohm Pod Kit
Innovativ Sub-ohm pod mod med en effekt på 80W
kr
1+
399.90 kr/stk.
eGo AIO Startpakke - 1500mAh
1500 mAh
2st 0.6 ohm Coils medföljer
kr
1+
249.90 kr/stk.
E-Hookah / E-Sigaretter XEO Startpakke
Batteri kapacitet: 280 mAh
Tank kapacitet: 0.9ml
kr
1+
249.90 kr/stk.
Vaporesso Target PM80 Subohm Pod Kit
Innovativ Sub-ohm pod mod med en effekt på 80W
kr
1+
399.90 kr/stk.
BF SS316 Cubis/AIO coils
0.5ohm 15-30W
0.6ohm 15-28W
1.0ohm 10-25W
1.5ohm 8-20W
kr
1+
99.90 kr/stk.
Q16 Startpakke - Justfog
900mah
Kapasitet: 2ml
kr
1+
279.90 kr/stk.
NRG GT Core Coils - Vaporesso
GT CCELL 0.5ohm (20-35W)
GT4: 0.15ohm (30-70W)
GT2: 0.4ohm (40-80W)
GT6: 0.2ohm (40-1...
kr
1+
139.90 kr/stk.
TFV16 Coils - Smok
Coils till TFV16-tanken
kr
1+
149.90 kr/stk.
Uwell Caliburn Pod Kit
Pod vape med en slim och tunn design, perfekt e-cigg för nicsalt e-vätskor
kr
1+
349.90 kr/stk.
Nautilus Coils (5 Pack) - Aspire
1.6ohm 7-15W
1.8ohm 5-11W
kr
1+
135.90 kr/stk.
Vaporesso GTX Coils
GTX-coils till Vaporesso Target PM80
kr
1+
169.90 kr/stk.
Q16 Coils - Justfog
1.2ohm
1.6ohm
3.2V - 4.4V
kr
1+
79.90 kr/stk.
Mesh Pro Coils - Freemax
Mesh Pro coil - 0.15ohm Single KA1
Mesh Pro coil - 0.2ohm Double KA1
Mesh Pro coil - 0...
kr
1+
149.90 kr/stk.
Uwell Caliburn Pods (4-pack)
Ersättningspods till Uwell Caliburn i ett 4-pack
kr
1+
149.90 kr/stk.
Hellvape Dead Rabbit V2 RDA
Uppgraderad version av Dead Rabbit, producerar stora moln och rikligt med smak
kr
1+
349.90 kr/stk.
Prism T18 Coil - Innokin
kr
1+
129.90 kr/stk.
eGo AIO Paket
Det ultimata sluta röka paketet, medföljer 2st valfria 10ml juicer
kr
1+
349 kr/stk.
VooPoo PnP Coils
Coils till VooPoo Drag X & Vinci Air
kr
1+
199.90 kr/stk.
XEO Clearomizer 3-pack
3-pack Xeo Clearomizer
kr
1+
119.90 kr/stk.
Eleaf iJust 3 Startpakke
Användarvänligt startpaket med grym ång & smakproduktion
kr
1+
499.90 kr/stk.
Nunchaku Coils - Uwell
Claptonized A1 coil 0.25ohm (40-50W)
Claptonized A1 coil 0.4ohm (45-55W)
UN2 Meshed Co...
kr
1+
159.90 kr/stk.
Eleaf iStick Amnis 2 Startpakke
Liten och smidig el-cigarett som producerar stora moln och smak
kr
1+
499.90 kr/stk.
Uwell Caliburn KOKO Pods (4-pack, 2ml)
2ml pods med 1.2ohm coil till Uwell Caliburn & Uwell KOKO
kr
1+
149.90 kr/stk.
VTC5A 2600mAh 25 amp - Sony / Murata
2600 mAh
25 amp
Batterityp 18650
kr
1+
84 kr/stk.
Q16 Clearomizer - Justfog
Kapacitet: 2ml
Resistans: 1.6ohm
Gänga: 510
kr
1+
79.90 kr/stk.
FreeMax Fireluke 2 5ml Bulb Glastub
5ml Bulb reservglas till Fireluke 2 tanken (FreeMax Twister)
kr
1+
39.90 kr/stk.
Uwell Crown 4 Coils
Coils med olika egenskaper till Uwell Crown 4 tanken
kr
1+
159.90 kr/stk.
VooPoo Argus GT 160W Box Kit
Kraftfullt vape-kit utrustad med den flexibla PnP-tanken
kr
1+
599.90 kr/stk.
VooPoo Drag X 80W Vape Kit
Kraftig pod vape med en effekt på 80W som levererar smakrika moln
kr
1+
599.90 kr/stk.