Lave priser         Raske leveranser      Over 300 smaker                 

Kjøp E-sigaretter, El sigg til en billig pris

Vaporesso target pm80 vape kit

Her finner du et stort tilbud på e-sigaretter til en billig pris. Med et stort tilbud av billig e-sigg kan vi tilby en el-sigg for alle. Vi har elektroniske sigaretter i alle størrelser og modeller og vi er sikre på at du kommer til å finne den perfekte vape-startpakken som passer akkurat din stil. Du finner de beste e-sigarettene på cigge.no.

Vaping er en effektiv metode for å slutte å røyke vanlige sigaretter, og det finnes ulike e-sigg-startpakker å velge mellom – både nybegynnervennlige startpakker og avanserte elektriske sigaretter som kan levere store røykskyer og bedre smaksfordeling. Det som trengs for å komme i gang med vapingen er en el-sigarett og e-juice som også kalles e-væske eller e-liquid, som er det engelske uttrykket for vape juice . Det finnes flere ulike nikotinstyrker å velge mellom som strekker seg fra helt nikotinfri til maksimalt 18 mg. Til personer som vil slutte å røyke anbefaler vi enten en 12 mg eller en 6 mg e-liquid som inneholder nikotin.

Hva er e-sigaretter?

E-sigaretter er et mer helsevennlig valg om vi sammenligner de med tobakkssigaretter. En ny studie fra Public Health England har kommet fram til at e-sigaretter er opptil 95 % mer helsevennlig enn vanlige sigaretter. Elektroniske sigaretter har mange navn som elektriske sigaretter, elsigaretter og elsigg, men du får selv velge hva som ruller best på tungen.

E-sigg er et perfekt valg til deg som vil legge sigarettene på hyllen og teste en effektiv metode for å slutte å røyke. I vårt sortiment av e-sigaretter finner du nybegynnervennlige e-sigg som er enkle å bruke. Vi tilbyr startpakker som du enkelt kan komme i gang med, og det eneste du trenger å kjøpe til er e-juice. Om du behøver råd om hvilken e-sigg som passer deg best, kan du ringe inn til oss for personlig rådgivning. Vi hjelper deg gjerne med å komme i gang med din vaping!

E-sigaretter gir samme tilfredsstillelse som å røyke en vanlig sigarett, om ikke mer. Med e-sigaretter kan du selv velge hvilken smak du vil puffe på, og i vårt sortiment finner du over 200 smaker å velge mellom.

Om du vil lære deg mer om e-sigaretter så kan du lese vår e-sigarett guide der vi grundig går gjennom hvordan en e-sigg fungerer og alle dens komponenter. Du får også grundig informasjon om hva e-juice er og hva slags ingredienser væsken inneholder.

Vi har delt opp vårt e-sigg sortiment i tre deler:

Regular e-sigg

Regular e-sigaretter er både anvendelige og nybegynnervennlige e-sigg startpakker som er veldig enkle å bruke og passer perfekt for deg som har tenkt til å gå over fra sigaretter til elektroniske sigaretter. Disse el-sigarettene er mer fokuserte på å gi en autentisk følelse av å røyke sigaretter, hvilket er passende om du har tenkt til å slutte å røyke. Disse e-sigarettene er svært enkle å bruke og gir en tilfredsstillende følelse.

Premium e-sigaretter

Premium e-sigaretter er litt mer avanserte vape-produkter som krever en del kunnskap om elektroniske sigaretter. Det er ikke rakettforskning, men det kreves en del kunnskap om hvordan du skal håndtere dine eksterne batterier på en sikker måte. I disse e-sigarettene er det ikke noe forhåndsinstallert batteri, men du kjøper eksterne batterier som du installerer selv i e-siggmodellen.

Premium e-sigaretter passer perfekt til den som leter etter en el-sigg som er kapabel til å levere store skyer og smaksfordeling. Om du er en nybegynner med vaping så anbefaler vi at du heller kikker på regular e-sigg. Det er veldig viktig at du håndterer dine batterier på en sikker måte, og om du vil lære deg mer kan du lese vår guide om el-sigger der vi går grundig gjennom alt om el-sigaretter.

Advanced e-sigaretter

Her er våre mest avanserte e-sigaretter som krever bred kunnskap om hvordan du skal håndtere dine eksterne batterier, men også hvordan innstillingene på e-sigaretten fungerer for at du skal kunne få ut best mulig prestasjon fra produkter. Om du har bred kunnskap om e-sigaretter så anbefaler vi sterkt denne delen av vårt segment til deg. Vi tilbyr e-sigg-modeller som er kapable til å levere store skyer, samt de beste RTA/RDA-tankene på markedet til en meget lav pris.

Vi verner om dine opplevelser og vi vil at den skal bli så god som mulig. Vi selger derfor kun produkter i forseglet originalforpakning og med garantikort for å sikre at er autentiske.

Første skritt mot å kjøpe en elektronisk sigarett

Det er noen ting du må tenke på før du bestemmer deg for å kjøpe en e-sigarett. Nedenfor kommer du til å få en liste over noen ting du må ha i bakhodet om du har tenkt til å besøke en fysisk vape-butikk, eller om du handler e-sigaretter på nett.

Mindre e-sigaretter etterligner sigaretter i større grad, med såkalt munn-til-lunge-vaping

Større e-sigaretter gir større dampproduksjon

Velg en høy nikotinstyrke (om du bruker nikotin)

Tenk langsiktig

Er jeg tilfreds med produktet jeg har valgt?

Mindre e-sigaretter etterligner vanlige sigaretter da de mindre elektroniske sigarettene gir en autentisk følelse av sigaretter og minner om rivet i halsen, mens større elsigaretter er mer fokuserte på å gi en større dampproduksjon og til en viss grad mer smaksfordeling. Om du har valgt en mer avansert e-sigarett så anbefaler vi at kjøper såkalt shortfill e-juice.

Når du har valgt ut din e-sigarett og har bestemt deg, så er det på tide å velge hvilken e-juice du vil vape på. Om du vil vape e-juice med nikotin så kan vi anbefale våre ferdigblandede 10 ml e-væsker. Om du har vært en tidligere storrøyker så anbefaler vi at du går på nikotinstyrken 12 mg med en gang for best opplevelse. Du kan med tiden trappe ned på ditt nikotininntak gjennom å velge en lavere nikotinstyrke. Om ditt mål er å slutte å røyke, bli nikotinfri og begynne med vaping, så kan det være vanskelig å slutte umiddelbart med nikotinet. Derfor anbefaler vi at du gradvis går ned i nikotinstyrke for så å bli helt fri for nikotin.

Det er foretrukket å tenke langsiktig. Om du er i en vape-butikk og har kjent og klemt på alle mulige el-sigaretter og du har valgt ut et produkt, så forestill deg så fremtiden, om du kommer til å kjenne samme tilfredsstillelse som du kjenner nå om f.eks. 3–4 måneder. Om du kjenner at f.eks. el-siggen ikke gir nok damp så kan vi anbefale at du kjøper en mer avansert elsigg som gir fra seg mer damp. Om du liker det enkle konseptet med enkle e-sigger så anbefaler vi sterkt at du holder deg til de mindre elektriske sigarettene til du kjenner at du er klar til å ta neste skritt mot en større e-sigarett.

Billige e-sigaretter

E-sigg til en billig pris skal være naturlig, og her på cigge finner du el-sigg til en hyggelig pris som er skapt med svært høy kvalitet for å gi deg som vaper den beste opplevelsen. Med et fokus på lave priser kan vi stolt presentere et stort antall el-sigg til deg som søker en ny e-sigarett. I vårt sortiment finner du også vape-tilbehør som f.eks. reserveglass om tankglasset ditt knuser, nye coiler når den gamle e-siggcoilen har tatt kvelden, og mye mer til din el-sigg!

Når du handler på cigge.no

Om du velger cigge.no som din e-sigarettforhandler kan du vite sikkert at du kommer til å få profesjonell service. Vi tilbyr førsteklasses service til deg som er kunde hos cigge. Om noe problem skulle oppstå eller om du har spørsmål rundt e-sigaretter og hvordan de fungerer, eller bare generelle spørsmål, så kan du kontakte oss på support@cigge.se , eller ringe inn til oss . Vi er her for å hjelpe deg!

Vi selger kun e-sigaretter og e-juicer til personer 18+!

Visa mer
Visa mindre

Filter

Varumerker
Klasse
BF SS316 Cubis/AIO coils
0.5ohm 15-30W
0.6ohm 15-28W
1.0ohm 10-25W
1.5ohm 8-20W...
79.20 kr
eGo AIO Startpakke - 1500mAh
1500 mAh
2st 0.6 ohm Coils medföljer
...
199.20 kr
XEO Clearomizer 3-pack
3-pack Xeo Clearomizer...
95.20 kr
E-Hookah / E-Sigaretter XEO Startpakke
Batteri kapacitet: 280 mAh
Tank kapacitet: 0.9ml...
199.20 kr
Nautilus Coils (5 Pack) - Aspire
1.6ohm 7-15W
1.8ohm 5-11W...
108 kr
XEO Hookah Batteri
Batteri kapacitet: 280 mAh...
148.80 kr
VOOM Pod Startpakke
Okomplicerad el-cigarett med fokus på smakproduktion...
239.20 kr
PockeX AIO Coils - Aspire
Aspire PockeX 0.6ohm coil (18 - 23W)
Aspire PockeX 1.2ohm coil (18 - 23W)...
143.20 kr
VOID 5-pack Coils - XEO
XEO VOID Coils 0,6 ohm
XEO VOID Coils 1,0 ohm...
119.20 kr
Aspire BVC  5-Pack
1.6ohm 6-12W
1.8ohm 5-10W...
Fra 87.20 kr
Eleaf iStick Amnis 2 Startpakke
Liten och smidig el-cigarett som producerar stora moln och smak...
399.20 kr
Spiral Mouthpiece eGo AIO - Joyetech
Spiral Mouthpiece för eGo AIO...
23.20 kr
N-one Engångspod
Engångs e-cigg med olika smaker...
71.20 kr
V12 P Coils - Smok
V12 P-Q4 Coil - 0.4ohm
V12 P-T10 Coil - 0.12ohm
V12 P-X6 Coil - 0.15ohm
V12 P-M4 Coil...
Fra 143.20 kr
TFV8 Baby Coils - Smok
TFV8 - V8 Baby-Q2 0.4ohm Dual Core 40 - 80W / Bäst 55 - 65W
TFV8 - V8 Ba...
Fra 175.20 kr
LG HG2 3000mah 20amp
3000 mAh
20 amp
Batterityp 18650...
84 kr
Q16 Coils - Justfog
1.2ohm
1.6ohm
3.2V - 4.4V...
63.20 kr
Prism T18 Coil - Innokin
103.20 kr
PockeX Pocket AIO Startpakke - Aspire
Kapacitet: 2ml
Batteri: Inbyggt 1500mAh lithium batteri
Resistans: 0.6ohm 316L (18-23W...
231.20 kr
Vaporesso Target PM80 Subohm Pod Kit
Innovativ Sub-ohm pod mod med en effekt på 80W...
319.20 kr
NRG GT Core Coils - Vaporesso
GT CCELL 0.5ohm (20-35W)
GT4: 0.15ohm (30-70W)
GT2: 0.4ohm (40-80W)
GT6: 0.2ohm (40-1...
Fra 111.20 kr
CE5 BVC - Aspire
1.8ohm 5-10W
Kapacitet: 1.8ml...
47.20 kr
2ml PockeX Glas Tub med metallhölje - Aspire
2ml Pyrex Glas med metallhölje...
31.20 kr
Zenith Coils - Innokin
1.6ohm (10W-14W)
0.48ohm (13W-16W)
0.8ohm (15W-18W)
0.5ohm (14W-19W)...
Fra 103.20 kr
EUC Series Coils - Vaporesso
EUC Coils till VM 22 tanken...
103.20 kr
Uwell Caliburn Pod Kit
Pod vape med en slim och tunn design, perfekt e-cigg för nicsalt e-vätskor...
279.20 kr
Eleaf iJust 3 Startpakke
Användarvänligt startpaket med grym ång & smakproduktion...
399.20 kr
Nautilus X Coils (5 Pack) - Aspire
1.5 ohm 14-22W
1.8 ohm 12-16W...
132 kr