Lave priser     Gratis frakt      Raske leveranser      Over 300 smaker                 

Longfill e-væske

En Longfill e-væske lar deg velge din favorittsmak og deretter legge til så mye nic shot og base væske som du trenger for å få styrken du foretrekker. Ved å blande din egen favorittsmak med nikotin og basevæske, kan du spare penger samtidig, det er en win-win situation!

Den er perfekt for deg som ønsker en e-væske med en høy styrke på 6 mg og over. Longfill gir deg muligheten til å lage din egen e-juice som passer dine preferanser og din e-sigarett.Både når det gjelder nikotininnhold og blandingsforholdet mellom PG og VG. Det betyr også at du kan kontrollere hvordan du vil at e-juice-smaken og dampen skal være.

Du må alltid legge til nikotin shot og/eller basevæske før du kan bruke e-juicen din til e-ciggen. Fordi flasken bare inneholder smakskonsentrat, ingen basevæske og 0 mg nikotin.

Longfill kan hjelpe deg å slutte å røyke

Long fill, i motsetning til short fill, inneholder bare 20ml smaksatt konsentrat i en 60ml flaske, og du som damp kan kjøpe både basevæske og nikotin. Longfill væsken er derfor mer konsentrert, så vel som muligheten til å øke nikotininnholdet.

Ettersom det er mer plass til nic-shots, lar det deg oppnå et nikotininnhold som tilsvarer mengden nikotin i en vanlig sigarett, noe som kan lette din måte å slutte å røyke på.

Så start reisen her og bestill longfill e-juice i dag og få den innen 2 dager. Vi tilbyr levering fra forskjellige leverandører, alt for å gjøre kjøpet ditt så smidig som mulig.

Hvor mange nic-shots trenger jeg for en Longfill?

Mengden nic-shots varierer avhengig av styrken du ønsker i e-væsken (60 ml bottle). Nedenfor kan du se en guide:

-1x Nic shot: 3mg styrke i e -væsken (30ml)

-2x Nic shot: 6mg styrke i e-væsken (40 ml)

-3x Nic shot: 9mg styrke i e-væsken (50ml)

-4x Nic shot: 12mg styrke i e-væsken (60 ml)

Når du har blandet inn nikotin og basisvæske, rist flasken til innholdet er godt blandet, flasken skal deretter plasseres et kjølig og mørkt sted i 2-3 uker. Rist deretter flasken igjen før bruk.

Her er også informasjon om e-juice hvis du vil lese mer.

Läs mer om E-juice
Visa mindre