Lave priser     Gratis frakt      Raske leveranser      Over 300 smaker                 

Basevæske for å blande din egen e-juice

Her finner du basevæske fra det kjente varemerket Chemnovatic . Det finnes mange muligheter når du blander din egen e-juice. Vi tilbyr basevæsker med nikotinstyrke på 0mg. Vil du tilsette nikotin til din blandede e-juice ta en titt på vårt utvalg av nicshots.

Begynn å blande selv med vår basevæske

Er du lei av de gamle, vanlige smakene og vil prøve noe nytt, har vi et stort utvalg av basevæske til deg som har lyst til å begynne å blande e-juicen selv. Vi har forskjellige basevæsker i ulike VG/PG-forhold, men vi har også 99,5 % VG og 99,5 % PG. Vi har også VG 50 % / PG 50 % (mellomrom) basevæsker i 100ml flasker. Det er viktig at du følger anbefalingen for fordeling av smaks- og basevæske, som ofte er spesifisert for en bestemt aroma, slik at du får den beste smaksopplevelsen.

Hva annet enn basevæske trengs?

Når du har bestemt deg for hvilken basevæske du har lyst på kommer du til å trenge aromaer , vi har et stort utvalg av aromaer med mange gode og spennende smaker, så bruk fantasien og blande sammen din nye favoritt-e-juice. Ta gjerne en titt på vårt utvalg av blandingstilbehør som hjelper deg med å blande mer effektivt.

Hva gjør PG (propylenglykol)?

Fremhever smaken og gir et større riv i halsen jo høyere % man har. Det er viktig å tenke på at jo mer PG man har, desto mer rennende blir e-juicen. PG er en veldig bra smaksbærer, så det er viktig å finne den rette balansen slik at man ikke har for mye da dette kan skape et sterkt riv, eller gi for mye smak.

Hva gjør VG (vegetabilsk glyserin)?

VG gir en søtere smak og mye mindre riv i halsen. Større dampproduksjon sammenlignet med PG. Desto høyere VG % man har, desto tykkere blir e-juicen. Det er viktig å tenke på at jo høyere VG % man har, så kan enkelte juicer ha behov for å stå noen dager etter at man har blandet ferdig sin e-juice.

Hvilket VG/PG-forhold er best?

Kombinasjonen av VG og PG er individuelt. Hvis du aldri har dampet før så kan du prøve et antall med e-væsker med ulike VG/PG-forhold, slik at du blir kjent med hva som fungerer best for deg. Vanligvis er de mest populære blandingsforholdene 50/50 eller 70/30 VG/PG.

Visa mer
Visa mindre

Filter

VG/PG
Volum
Varumerker
Norrland Basevæske - 70VG/30PG
Base væske fra Norrland med et VG70 / PG30 innhold
kr
1+
39.90 kr/stk.
Norrland Basevæske - 30VG/70PG
Norrland base væske med et VG30 / PG70 innhold brukes til å lage sin egen e-ju...
kr
1+
39.90 kr/stk.
Nicbase VPG - Chemnovatic
VG 70 / PG 30
VG 50 / PG 50
0mg.
100ml
kr
1+
39.90 kr/stk.
Norrland Basevæske - 50VG/50PG
Base væske for å blande din egen e-juice av veldig høy kvalitet
kr
1+
39.90 kr/stk.
Nicbase 99,5% VG - Chemnovatic
99,5% VG
0mg
100ml, 250ml
kr
1+
39.90 kr/stk.
Nicbase 99,5 % PG - Chemnovatic
99,5% PG
0mg
100ml, 250ml
kr
1+
39.90 kr/stk.